Skip to main content

Különleges, márkás szemüvegkeretek!

Szereted a KÜLÖNLEGES, EGYEDI, MÁRKÁS szemüvegkereteket? Böngész a galériában és gyere be az ANKA optikába válaszd ki a Hozzád legjobban illőt!

Keretek széles, minőségi választéka megtalálható az ANKA optikában! Részletekről érdeklődj telefonon, e-mailben vagy személyesen az optikában!

EGYEDI kereteink: Thinwood

MÁRKÁS kereteink: TOMMY HILFIGER, BOSS, HUGO, CARRERA, CAROLINA HERRERA, TOM TAILOR, LIW LEVANT

KÜLÖNLEGES kereteink:

Coco Song CCS by CocoSong

EGYEDISÉG***EREDETISÉG***DESIGN
A” varázslatos Kelet” találkozik ebben a márkában a lenyűgöző és elbűvölő olasz formatervezéssel. Az élet egy új szakaszát, az időbe zárt érzelmeket és érzéseket, egy rejtélyes keleti világot idéz fel. Részletgazdag design, különleges alapanyagok képviselik a márka EREDETISÉGÉT, a COCO SONG FILOZÓFIÁJÁT és EGYEDISÉGÉT. A különleges anyagok és a kézműves minőség hozzájárulnak egy gazdag kultúrájú, letűnt korszak újrafelfedezéséhez, mind színeiben, mind a motívumok részletgazdagságában. A szemüveg különleges megjelenését azzal érték el, hogy többek között selyem, különböző madártollak, virágok vagy szárított levelek kerültek az acetát keretek rétegei közé, a mai kor emberét is lenyűgöző hagyományos, kézműves technikával. Elegáns, kifinomult forma, az ötvenes évek inspirálta megjelenés, féldrágakövekkel díszítve. Az olyan drágakövek mint a jáde, a türkiz, a gránit és a tigrisszem, a Kelet színeit idézik.

A kövek jellemzői:
Gránit – a tisztaság és igazság köve, a szerelem és szeretet szimbóluma. A gránit segíti a magabiztosságot és a spirituális tudatosságot. Piros, rózsaszín, narancs, sárga, barna és fekete színekben kapható.
Türkiz – Sok régi és mai kultúrában ez a drágakő – az évezredes hagyományok szerint- szent kőnek számít. Szerencsét hozó és védelmező talizmánnak tartották, illetve tartják ma is. Megváltoztathatja a színét, de ez nem feltétlenül jelenti a szerencse forgandósságát. Szinei a kék, zöld és türkiz.
Nefrit – Gyógyító erőt tulajdonítanak neki. Az ősi kínai jádé vagy más néven nefrit kupákról azt tartották, hogy megtisztítja a belőle ivót. Ez a kő viselőjét megnyugtatja, segít lecsendesíteni az elméjét, derüt és békességet hoz. Sötétzöld és fehér színekben látható.

A Coco Song keretek a legmagasabb minőségű olasz acetátból készülnek. Ezt az exkluzív kollekciót kozmopolita ügyfeleknek szánták, akik olyan kifejező keretekre vágynak, amely tükrözi személyiségüket. Minden keret kézzel készül, így teljesen egyedi. A színeltérések vagy apró tökéletlenségek teszik ezeket a modelleket igazán különlegessé. A speciális gyártási technológiának és a természetes anyagoknak köszönhetően a COCO SONG keretek az ékszerek szépségét idézik. Ezek a pompás egyedi darabok a különlegesség érzésével ajándékozzák meg viselőiket. Mágikus stílus, amely áthalad az időn, a téren és távoli országokba repít.

LA MATTA

A stílusosság a meghatározó jelzője e női márka egész kollekciójának. Minden egyes modell a személyiség erejét fejezi ki. Az érzékiséget és energiát a szokatlan színek, formák és merész állatmotívum-díszítések testesítik meg. E kollekció reklámkampánya a nőiségről szól, amely szenvedélyes, harcias és gyakran csábító.

GENESIS

A szikrázó hangulatú, virágmotívumokkal díszített, pasztellárnyalatú szemüvegkeretek a 70-es évek „hippi” hangulatát idézik. Ez a márka, a fémet és az acetátot olyan lágy színekkel kombinálja, mint a sárga, a rózsaszín és a fehér, kiegészítve apró részletekkel és virágmintákkal. A végeredmény trendi, fiatalos és vidám kollekció!

KAOS

Olasz Unisex kollekció, amely színes, élénk, és játékos. Az eredeti formák újrateremtődtek, a színek energiájának köszönhetően. A színek itt a játékosságot és a bohémságot  testesítik meg. Az új évszázad kezdetén, a divat és a színek világa nem kínált jellegzetes trendet, az utóbbiban szinte káosz uralkodott. A véletlenszerű színkombinációk elsőre kaotikusnak hatottak, azonban valójában új irányt jelentettek az értelmezésük és kombinálásuk terén. Ilyen hatások mentén született meg a KAOS! Ez a márka mindig hoz valami meglepetést magával, a reklámkampánya a színek és az intenzív érzések kaleidoszkópja!  Egy ezernyi fénykontraszttal megvilágított fiatal ingadozik a valóság és a fantázia világa között, futurisztikus, képregényszerű hatást keltve.

Foglaljon időpontot online!

Látogass el hozzánk!  Kérjen időpontot online, gyorsan és egyszerűen.

IDŐpontFOGLALÁS